Vélemények rólunk

Termékkereső

Egyedi méretű függönyök készítése!

Egyedi méretre készített sötétítő függönyök és átlátszó függönyök, karnisok, akár 3 munkanap alatt!

Egyedi méretű függönyök készítése

Válassza ki és rendelje meg függönyét online! Ha bizonytalan, kérje ingyenes anyagmintáinkat!

Tovább olvasom

Kiemelt Partnerek

abroszguru.hu
elonyosuzlet.hu
Kezdőoldal Vélemények rólunk
Vélemények rólunk

Csak regisztrált felhasználók írhatnak bejegyzéseket, kérem, jelentkezzen be!

Kiss Ibolya

Nagyon szépen köszönöm a függönyöket és az anyagokat! Nagyon szép a függönyök elkészítése, varrása. Kérem, hogy legyenek kedvesek kifejezni köszönetemet annak/azoknak a hölgynek/hölgyeknek​, aki/akik varrta/varrták a függönyünket. Köszönöm szépen! Számomra igazán öröm volt Önökkel kapcsolatban lenni, nagyon segítőkészek, kedvesek és korrektek. Nagyon jó érzés, hogy ha az ember ismeretlenül is megbízhat egy cégben. Még egyszer köszönöm szépen!  További sok megrendelést és jó munkát kívánok Önöknek! Ibolya

Potika Edit

Kedves Piramis!

Időhiány miatt a neten keresgéltem,s most nagyon boldog vagyok,hogy megtaláltam Önöket!

Gyönyörűek a függönyök,szép a varrás.Nagyon kedves a hölgy a telefonban,segített a kiválasztásban,méretezésben.A 3 nap alatt megérkezett,úgy ahogyan ígérték.Mindenkinek ajánlani fogom az árúházukat.Biztos visszatérő ügyfelük maradok.További jó munkát a csapatnak!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Minden kedves dolgozójuknak!

Köszönettel Potika Edit

Zsótér

Nagyon szeretem az áruházat, ha Szentesen járok általában mindig be is térek. Kinálatuk fenomenális, Önöknél mindent lehet kapni, a választék kimerithetetlen.

 

Kellemes Ünnepeket kivánok Zsótér Ferencné

Borcsik Sándorné

Kedves Piramis Függöny!
Igazából csak a neten böngészve,véletlenül bukkantam erre az oldalra, de nagyon jól tettem, hogy Önöktől vásároltam! Most tettem fel a függönyöket és nagyon elégedett vagyok.Szépek lettek, profin megvarrva. Mindenkinek jó szívvel fogom ajánlani Önöket!
Köszönöm még egyszer az egész csapatnak!Smile

Borcsik Sándorné Judit

Bőszéné Mák Éva

Köszönöm, hogy ismét nagyon szép függönyt küldtek Nekünk, extra gyorsan, kitűnő munkával - ami a varrást illeti. Köszönöm a kedvességet és a rugalmasságot is a kiszolgálás tekintetében. Ha legközelebb függöny kell, nem megyek máshová :) Sok sikert a továbbiakhoz az egész csapatnak!

T.né B. Dóra

Szuper a honlap. Nagyon nagyon kedvesek az eladók,külön köszönet Baginé munkatársuknak,aki segitett a választásban. Gyorsak,pontosak mindenkinek jó szívvel ajánlom!!!!

Kapásné Ty. Marija

Most kaptam meg a megvarrt sötétítő függönyt. Szeretném megköszönni a nagyon gyors és gondos munkát. A függöny anyaga mintás, kértem függöny elkötőt is, örömmel tapasztaltam, hogy arra is figyelték, hogy a 2 elkötőn azonos minta legyen. Még egyszer, köszönöm szépen.

Aki még nem rendelt függönyt neten, mert szeretne „élőben” megtekinteni az anyagot, tanácsolom kiválasztani függönyt valamilyen boltban utána megrendelni ezt a függönyt interneten. Én is így tettem, gyorsabban megkaptam a kész függönyt, minta abban a boltban, ahol kiválasztottam a függönyt  és mellette spóroltam sok pénz.

Czinkos Éva

Gyorsan megérkezett a függöny, amit rendeltem, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Az anyag csodaszép, a megvarrása remek. Köszönöm a munkájukat! Máskor is Önöktől rendelek.

Varga Piroska

Most fedeztem fel az áruházat a neten!Nagyon örültem,hogy van ilyen lehetőség!A függöny amit rendeltem nagyon hamar elkészült és megmondom őszintén minden várakozásomat felülmúlta!A termék minősége és a megvarrása is 100%-os volt!Nagyon köszönöm!!!!!!

Pné F. Andrea

Először is, profi a honlap!

Másodszor, profi a telefonos segítség: megoldáskereső, alternatívákra nyitott, szakmailag hozzáértő

Harmadszor: a rendelés kivitelezése pontos, gyors, odafigyelő, számlát adó (!)Innocent

Ja, és a férjemnek is tetszett...

Adler Attiláné/Erika

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy hírlevéllel wellnesst nyerhettem. A fiamék használták ki a pihenésre szóló utalványt és csak pozitív élményekkel tértek haza. Majerik Hotel a központ szive, kellemes környezetben barátságos emberekkel.

A honlapnak és üzemeltetőjének nagyon sok sikert kívánok, eredeti ötlet és minőségi áru kínálat!

Köszönöm mégegyszer!

Üdvözlettel:AErika

Lászlóczky Éva

Óriási ez a honlap! Laughing

Ez volt a vágyam vagy 5 évvel ezelőtt, amikor én még szintén függönyözéssel foglalkoztam.

Nagyon gratulálok a vállalkozáshoz!

Budapesten van már fiókboltjuk?

Üdv

Lászlóczky Éva ex Mesés Kelet Függönyszalon tulaj

Kiss Áron

Örömmel látom, hogy elkészült a Galéria, csak mostmár azért nehéz kiválaszatnom , hogy milyen fazont is szeretnék, mert több is tetszik... Smile

Bőszéné Mák Éva

Nemrégiben fedeztem fel az áruházat, soha nem gondoltam volna, hogy függönyt vegyek interneten. Úgy alakult, hogy a nappalinkba néztem ki üzletben sötétítő függönyt. Találtam egy gyönyörű anyagot borsos áron, így rákerestem az anyag nevére a neten, hátha...

Így találtam rá a Piramis áruházra. Nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla, rendkívül kedves és segítőkész az ügyvezető asszony, mident meg tudtunk beszélni telefonon. Csak ajánlani tudom az üzletet mindenkinek! A kész függöny gyönyörü lett, pont passzol a méret, igazán éke a nappalinak és ami  az egyik legfontosabb: olcsóbban jöttem ki, mintha abban az üzletben vettem volna meg mindent, amiben először jártam.

Rédai Erika

Szívesen vásárolok a neten már régóta, főleg a minőségi dolgokra keresek rá, mielőtt a pénzt kiadnám értük. Sajnos a függönyküldés eddig mostohagyerek volt ezen a téren, mert vagy a válszték volt szerény, vagy nem volt lehetőség online megrendelésre. Végre itt mindkettő összejött. Köszönöm a szép hálószobai sötétítőt, következzék a nappali! :)

 

Megjelenített bejegyzések száma