Lakástextil webáruház - Minden, ami textil - Lakástextilek készítése egyedi méretre

Lakástextil webáruházunkban számos méteráru, rövidáru és sok-sok lakástextil közül válogathat, legyenek azok akár függönyök, rolókhálószobai textilek, vagy éppen konyhai, fürdőszobai textilek. 

Lakástextíliáink egy részét standart méretekben kínáljuk, de az egyedi méretű lakástextileket is egyszerűen, gyorsan, online megrendelheti nálunk. Az egyedi méretű átlátszó függöny, sötétítő, a hő és fényzáró blackout sötétítő, valamint a drapéria, asztalterítő, díszpárna, sőt még az egyedi méretre készített ágytakaró, ágyterítő ágysál, falvédő elkészítéséhez is csak néhány adatra van szükségünk. Ezek megadása után egyetlen kattintással elkészítheti a kalkulációt, s akár meg is rendelheti a terméket.

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket 5 munkanapon belül elkészítjük és átadjuk az MPL, GLS, vagy Cs-Sprint futárszolgálatnak. Ők általában 1, legkésőbb 2 munkanapon belül szállítják az Ön által megadott címre.

Fényáteresztő függöny és sötétítő függöny kategóriánknak is érdekessége, hogy a kiválasztott textilből nem csak a hagyományos formában, hanem akár lapfüggöny, vagy római roló formájában is el tudjuk készíteni egyedi méretű függönyét! 

Darabáru kínálatunkban a törölközők, ágyneműk,  ágyneműhuzatokkarnisok, varrás- és kézimunka kellékek, sőt még szőnyegek között is válogathat.

Méteráruink között lakástextilek mellett megtalálhatók a divat ruházati anyagok is.

Ha tanácsra van szüksége, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk!

A Piramis lakástextil webáruház csapata