Egyedi méretű függönyök készítése!

Termékkereső

Egyedi méretű függönyök készítése!

Egyedi méretre készített sötétítő függönyök és átlátszó függönyök, karnisok, akár 3 munkanap alatt!

Egyedi méretű függönyök készítése

Válassza ki és rendelje meg függönyét online! Ha bizonytalan, kérje ingyenes anyagmintáinkat!

Tovább olvasom

Kiemelt Partnerek

abroszguru.hu
elonyosuzlet.hu
Kezdőoldal Egyedi méretű függönyök készítése!

Egyedi méretű függönyök készítése!

modern

Egyedi méretre készített sötétítő függönyök és átlátszó függönyök, karnisok, akár 3 munkanap alatt!

Válassza ki és rendelje meg függönyét online! Ha bizonytalan, kérje ingyenes anyagmintáinkat!

Web-áruházunk kínálatából válassza ki az igényeinek, elképzeléseinek leginkább megfelelő függöny és sötétítő függöny anyagokat, melyeket az Ön ablakára szükséges méretben, rövid határidőre készre varrunk. Önnek csak választania kell, továbbá megadnia függönytartójának méretét, valamint a függöny kész magasságát, s akár 3 munkanapon belül már díszítheti is vele ablakát.

Az ablak felső részének keretezésére, díszítésére drapériát készítünk Önnek, melyhez szintén csak a karnis méretét, s a drapéria lelógásának méretét kell megadnia. Ha sötétítőre nincs szüksége, de szeretné ablakát a drapériával, oldalsállal vagy mindkettővel díszíteni, a Drapériák, illetve az Oldalsálak menü pontban ezeket is megrendelheti. A sötétítők anyagából készített elkötők, díszpárnák még harmonikusabbá varázsolják otthonát.

barna

A drapériák, díszpárnák és elkötők néhány fazonjának tökéletes kivitelezéséhez, díszítéséhez szegélyező szalagot használunk, melynek színét vagy a függönyével, vagy az otthoni környezetével harmonizálva saját maga választhatja meg. Pl: kék drapériára sárga ferdepántot is választhat, mert az Ön szőnyegében is a sárga dominál, stb.

A függönyök, drapériák, sötétítők és oldalsálak készre varrásánál minden esetben ráncoló szalagot használunk. Ennek funkciója kettős: segítségével egyenletesen, esztétikusan húzhatja össze függönyét a karnis méretére, valamint a ráncolón található fülecskékbe akaszthatja be a függöny felfüggesztésére szolgáló horgokat, görgőket. A ráncolóválasztó lehetőséget ad Önnek, hogy kiválassza az Önnek leginkább tetsző ráncoló típust.

Lakástextiliák

tbbskÁgyterítők, plédek, törölközők, ágynemű huzatok, asztalterítők, Disney mintás termékek kínálatából rendelheti itt meg az ízlésének leginkább megfelelőt. Postai úton akár 2 nap alatt otthonába szállítjuk.

Reméljük Web-Áruházunk segít Önnek még szebbé varázsolni ablakait, otthonát, s rövidesen Önt is elégedett vásárlóink széles táborában üdvözölhetjük.